Lejligheden ligger midt i Århus centrum, hyggeligt indrettet med tæpper og gode møbler.

CozyStay

+45 61337807

Tine@cozyStay.dk

Fredens Torv 2, 1.tv 8000 Århus C

Image Alt

Mød hyggelige Aarhus

Se stederne tæt på CozyStay

Se kort over CozyStays favorit steder i Aarhus

Aarhus, Danmarks anden største by, byder på museer i verdensklasse, et bredt udvalg inden for shopping, interessant havneområde, strand og skov og samtidig er det landes højeste koncentration af studerende og dermed Danmarks yngste by.

Det gastronomiske niveau er også højt, atmosfæren er livlig og caféerne fyldte. Og selv om Aarhus er ung i hjertet, er det også en by fyldt med historie, der strækker sig helt tilbage til vikingetiden.

Om du er til museer, små og store attraktioner, aktivitet eller stille leg og hygge – i Aarhus finder du det hele.

Åen (Caféer og byliv)

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DOKK1 (Bibliotek og kultur)

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Naturen i Aarhus

I Aarhus behøver du ikke at bevæge dig langt for at være aktiv i naturen.
Midt i Århus ligger havnen, og på begge sider af bymidten (nord for Århus og syd for Århus) er der skov og strand.

Oplev de lækre strande i Aarhus

Strandene nord og syd for Aarhus er østvendte strande, smukt beliggende tæt på skovbevoksning og bebyggelse, lette at komme til, gode parkeringsmuligheder og med roligt vand velegnet for familier med børn.

Bellevue Strand: Bellevue Strand ligger ved forstaden Risskov, cirka 4 km nord for Aarhus centrum. Her er er en dejlig sandstrand med meget fint sand og meget få sten i vandet.

Ballehage Strand og Marselisborg skov: Ballehage Strand er en dejlig naturstrand, ca.  4 km syd for Aarhus centrum. Standen er placeret i smukke omgivelser i Marselisborgskoven. Den

Permanente og Riis skov: Den Permanente er nok Århus bedste og mest populære badestrande. Stranden ligger kun 2,5 km nord for Aarhus centrum, og har et smukt kig til Riis skoven.

Aros, Aarhus kunstmuseum

ARoS Aarhus Kunstmuseum er ét af Nordeuropas største kunstmuseer og nærmest blevet et  varetegn for Århus.  Aros et af de bedst besøgte kunstmuseer i Skandinavien. Her kan du opleve Your rainbow panorama, et spektakulært kunstværk af Olafur Eliasson. Og få en storslået udsigt over hele byen.

Moesgaard Museum:

På Moesgaard Museum bliver fortiden bragt til live i Aarhus. Museet, der er en attraktion i international klasse, inviterer dig til at gå på opdagelse i datidens menneske; gennem blandt andet old- og vikingetiden, op ad Evolutionstrappen og flere afvekslende udstillinger.

Den Gamle By, Danmarks Købstadmuseum:

Tag på en tidsrejse i Den Gamle By, en tidsrejse for hele familien i en helt unik seværdighed i Aarhus.

Musikhuset Aarhus:

Musikhuset Aarhus er det største koncerthus i Skandinavien og byder på et utal af flotte forestillinger og samtidig på mange muligheder for at kombinere og koble ekstra oplevelser på det, som foregår i salene.

Tivoli Friheden:

Forlystelses- og temaparker. Tivoli Friheden er en forlystelsespark, der byder på sjov for hele familien!

Credit: AU Foto, Aarhus Universitet og Science Museerne

Væksthusene i Botanisk Have:

Haver og parker. I Væksthusene er naturen i centrum – for både børn og voksne. Her kan du tage en stille slentretur gennem husenes fire klimazoner og nyde naturens skønhed.

Årshjul – de største events i Aarhus:

I Aarhus sker der altid noget. Festivaler, koncerter og meget mere. Få her et overblik over de største begivenheder, som sker året rundt – og som er oplevelser, der er værd at rejse efter. Find den og de begivenheder, du gerne vil opleve – og få sat kryds i kalenderen.

Link: https://www.visitaarhus.dk/aarhus/det-sker/aarets-stoerste-begivenheder

Translate »